Elhunyt Francis Rogallo

 

Az Ő emlékét hirdeti valamennyiünk csodás repülő sárkánya. Biztos vagyok abban, hogy Francis Rogallo nevére a világ sokezer sárkányosa és siklóernyőse örökké emlékezni fog. Valamennyiünk szerelme ez a sport, és a jövő távolsága sem fogja elhalványítani nevét, a siklórepülést művelők körében.

Rendőrségi felhívás!!!

Tisztelt Pilóták!

A III. ker. Rendőrkapitányságról hívtak fel, hogy amennyiben nem tartjuk be a magasság korlátokat, kénytelenek lesznek megtiltani az Óbudai repülést! Ezért kérlek tartsátok be a szabályokat és szóljatok rá társainkra is, akik véletlenül bekerülnek a tiltott légtérbe.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szöllösi László
HFFA főtitkára

Kedves Barátaim, kedves Veteránok!

Kedves Barátaim, kedves Veteránok!

A XIX. Veterán találkozó (Bélapátfalva) döntése alapján a huszadik találkozó helyszíne Szlovákia Ružomberok Málino Brdo síkozpont Májeková chata  (www.majekovachata.sk).

A térképek csatolva vannak. Az egyik a síközpont részletesen cél: Majeková chata, a másik Ružomberok belterülete ahol pirossalaz útvonal. A felvezető út keskeny, vigyázat túristák biciklisek és esetleg állatkák.

Időpont: 2009 okt. 1-4- ig /csütörtök-vasárnap/
Szállás: 2, 3, 4, 6 ágyas szobákban. Teljes kapacitás 60 ágy.
Repülési lehetőség az időjárástól függően közvetlen a sí központban, vagy Ružomberok közelében / Roháčka, Ludrová, stb /
Egyéb aktivitás: turisztika, sziklamászás, terep bringa …
Költség : 15 EU / nap szállás félpanzióval

Ha elhatároztad, hogy találkozol öreg és nem nagyon öreg veterán barátaiddal akkor szeretettel várunk esetleg nem veterán hozzátartozóddal és gyermekeiddel, vagy unokáddal. Légy szíves jelentkezz Pamirnál szept. 10-ig
pamir@mail.t-com.sk

Ružomberok 2009. július 28.

Vojto Turan
prezident

Halmos Péter Pamir
viceprezident